6header


4
3333meditatie-bijeenkomstmandala1

Werken met Tarot


Wil je meer inzicht in jezelf en jouw levensprocessen, dan is werken met de 78 symboolkaarten van de Tarot daartoe een inspirerende manier. De kaarten werken als een spiegel, waarin je jezelf kunt ontmoeten. Dat kan een feest van herkenning zijn, maar soms ook een spannende confrontatie. Het is echter altijd een uitnodiging om thuis te komen bij jezelf. 

In september start de basis-cursus WERKEN MET TAROT. Tijdens 7 dinsdagavonden, om de 14 dagen, maak je nader kennis met het Tarot-spel en leer je op verschillende speelse manieren de kaarten te gebruiken om inzicht te krijgen in jezelf. Zo kun je, vanuit een levende verbinding met de energie van dit fascinerende kaartspel, aan het werk gaan met jouw levensvragen. We werken met het Tarot-deck van Rider Waite.

Data: woensdagavond: 19 september, 3, 17 en 31 oktober, 14 en 28 november en 12 december 2018

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

Kosten: 150 euro

Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.

In het voorjaar volgt, bij voldoende belangstelling, de mogelijkheid om een verdiepingscursus te volgen en je vaardigheden uit te breiden (o.a. door het leren leggen van het Keltisch kruis, een klassiek legpatroon). Ook deze verdieping zal 7 avonden omvatten.

Inschrijven?
U kunt zich inschrijven door bovenaan de pagina op het knopje 'Inschrijven cursus' te drukken. Hier kunt u het inschrijfformulier invullen en verzenden. Daarnaast zijn hier ook de inschrijf-voorwaarden te vinden. Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bellen: 0348 - 474069 of het contactformulier invullen.