logoheader


leeg

Luisterkindwerk

HOE WERKT HET?

Als luisterkindwerker ga ik in een mediamieke afstemming in gesprek met jou (of je kind) op zielsniveau. In dit contact ga ik n.a.v. jouw vragen luisteren naar jouw verhaal zoals jij het wilt vertellen.
Zo kunnen we proberen te begrijpen wat ten grondslag ligt aan allerhande hindernissen in je leven zoals b.v. onrust, slaapproblemen, gedragsproblemen, angsten, communicatieproblemen, verstoorde relaties, gezondheidsklachten enz. en kunnen mogelijke oplossingen worden gevonden.
Daarbij kan in een afstemming, naast woorden, gebruik gemaakt worden van symbolische beelden, en kan in “geuren en kleuren” gecommuniceerd worden.
Soms ontstaat een terugblik in een vorig leven, wat kan tonen dat jouw probleem zijn oorsprong vindt in ervaringen van vóór jouw leven van nu. Daarin mogen we dan werken aan heling en transformatie (vgl. reïncarnatietherapie) om ruimte te maken voor nieuwe ontwikkelingen en doorbraken in het nu.
Soms treffen we energieën van reeds overleden personen aan, die jou in het hier en nu, verstrikt in hun eigen verhaal, hinderen om je leven vrijuit te leven en je eigen weg te gaan. We zullen deze energiewezens helpen door ze vrij te maken uit hun verbinding met jou en hun eigen weg naar de lichtwereld te vinden.

VOOR WIE?

De naam luisterkindwerker wekt de indruk dat deze methode alleen voor kinderen bedoeld zou zijn. Het is echter geschikt voor iedereen, van jong tot oud, die graag op een diep niveau gehoord wil worden.
Zeker voor jonge kinderen is het een prachtige manier om dat wat het kind zelf nog niet kan verwoorden, helder te maken. Dit kan een lange, moeizame, frustrerende zoektocht voorkomen.
Maar ook als volwassen mens snappen we vaak niet waarom dingen toch zo lastig en moeilijk keerbaar kunnen zijn in ons leven.
Tijdens een afstemming kan al een belangrijk stukje heling plaatsvinden, maar meestal vloeit uit de afstemming ook een advies voort. Je zult er dus ook zelf mee aan het werk moeten gaan. Een afstemming is geen tovermiddel, maar een gereedschap om in je leven toe te passen. En zegt men niet: goed gereedschap is het halve werk ….

Omdat ik telepatisch contact maak, hoef je niet naar mijn praktijkruimte toe te komen. Ons contact over de afstemming verloopt per mail. Voordeel hiervan is dat afstand en tijd geen probleem zijn.

AFSTEMMING AANVRAGEN

Als je graag een afstemming zou willen laten maken voor jezelf of voor je kind, dan kun je bovenaan deze pagina op het knopje "Aanvraag afstemming" klikken.
Zodra je aanvraag binnen is, ontvang je van mij nadere informatie over de stappen die we vervolgens gaan zetten.
Kosten voor een afstemming zijn 35 euro.

Naast Luisterkindwerk kun je ook bij me terecht voor geboortebegeleiding en zwangerschapsmassage.