logoheader


leeg

Coaching

In de coaching help ik je om een doel te verwezenlijken door je te motiveren en inspireren om in beweging te komen, stappen te zetten, uit belemmerende patronen te breken en je eigen koers (terug) te vinden. Je eerste stap naar verandering heb je al gezet wanneer je een afspraak met me hebt gemaakt......

Samen onderzoeken we jouw verhaal om ingangen te vinden om de verandering in gang te zetten. We kijken naar wat niet eerder werd gezien, we benoemen wat niet eerder werd genoemd en we laten voelbaar worden wat lang niet gevoeld kon worden. We gaan op zoek naar waar het werkelijk begon. Pas als het hele verhaal duidelijk begint te worden, kun je jezelf gaan bevrijden en vernieuwen.

Soms is een enkele vondst in je verhaal zo verhelderend dat je moeiteloos koers wijzigt in een specifiek stukje van je leven en zelf weer voort kunt. Soms ook is het hard werken om, met vallen en opstaan, een lastige weg af te leggen om thuis te komen bij jezelf. Soms is het een zoektocht vol raadsels en dwaalwegen, avonturen en uitdagingen. We laten, hoe dan ook, altijd ruimte voor een traan en een lach. En hoe de weg ook blijkt te zijn, het is altijd de moeite waard.

Ik loop op die weg met je mee, reik je mijn hand waar je die nodig hebt of moedig je aan om het juist zelf te doen waar je dat kan. We kunnen met diverse werkwijzen aan de slag. Naast het gesprek kunnen we werken met Tarot of andere relevante inzichtkaarten, eenvoudige meditatie- en bewustwordingsoefeningen en/of lichaams- en energiewerk. Er zullen ook altijd opdrachten zijn om thuis mee aan de slag te gaan. Ter ondersteuning kan ik je, waar nodig, begeleiden met bloesemtherapie. Ook kun je er voor kiezen om de coaching te combineren met voetreflex- of lichaamsmassages.

Dat wat jij op je pad tegenkomt zal ons de weg wijzen naar de volgende stap. De route is uniek en op maat gemaakt voor jou. Je legt de weg af op je eigen benen, in je eigen tempo. Zo kun je voelen dat je met elke stap sterker, wijzer en meer jezelf wordt.