logoheader

leeg

Reiki

Reiki is het Japanse woord voor "universele levensenergie". Eenvoud is de schoonheid en de kracht van Reiki. Door het opleggen van de handen vindt overdracht plaats van deze harmoniserende energiestroom van de gever naar de ontvanger.
Het is geen persoonlijke energie van de behandelaar, maar een neutrale energiestroom die alles wat leeft van nature doorstroomt.
Reiki vult aan wat tekort is, laat weer stromen wat tot stilstand is gekomen, zuivert, harmoniseert en activeert of ontspant afhankelijk van wat nodig is. Reiki doet voor jou wat van belang is om het natuurlijk evenwicht in je lichaam en je leven te herstellen. Het activeert het natuurlijke zelfgenezend vermogen en bevordert zo herstel na ziekte en bouwt je weerstand op.
Reiki kan de blokkades helpen opheffen die zijn ontstaan doordat je (ongemerkt) bent afgeweken van jouw eigen levensweg en in disharmonie bent gaan leven met je eigen levensritme en levensdoelen. Pijn, blessures en ziekte kunnen hiervan het gevolg zijn geworden. Reiki helpt je hiervan bewust worden.

Reiki kan zowel zittend als liggend worden ontvangen. Er wordt over de kleding heen behandeld. Op verzoek en/of afhankelijk van de situatie kan er ook op afstand behandeld worden.

Moet je er in geloven ?? Nee hoor, je hoeft het alleen maar te ontvangen en de moed hebben om de energie zijn werk te laten doen. En als je dan merkt dat je weer begint te geloven in jezelf en in het leven, dan ga je vanzelf ook geloven in de kracht van Reiki.