6header


4
3333meditatie-bijeenkomst1

Mandala-tekenen


VOOR BEGINNERS

Het woord mandala betekent “magische cirkel”. Het tekenen van mandala’s is dan ook een betoverende ervaring, die zeer ontspannend en inspirerend kan zijn.

Het is een kleurrijke en speelse manier om jezelf beter te leren kennen en je eigen vorm van creativiteit te ontdekken.  Iedereen kan het en iedereen doet het op zijn/haar eigen manier.

Nodig jezelf uit in de cirkel en ontdek wat je allemaal kunt beleven in het spel van lijnen en kleuren.

In deze vijf lesbijeenkomsten leer je een aantal basisvaardigheden in het mandala-tekenen en maak je op basis van de opgedane kennis en ervaringen een paar fraaie mandala’s. Je zult zien hoe snel je het onder de knie hebt en je verbazen over alle mogelijkheden die je dan hebt. Je bent van harte welkom om mee te doen !

Tijdens de lessen breng je je eigen tekenmaterialen mee. Een lijstje van deze eenvoudige basisbenodigdheden ontvang je na inschrijving.  Alleen het tekenpapier wordt verzorgd, evenals  onderbouwend lesmateriaal.

Data: maandagavond 29 oktober, 5 en 19 november en 3 en 17 december 2018

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

Kosten: 95 euro

Er is plaats voor maximaal 7 deelnemers.

Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om in het voorjaar een cursus voor gevorderden te laten starten.

Inschrijven?
U kunt zich inschrijven door bovenaan de pagina op het knopje 'Inschrijven cursus' te drukken. Hier kunt u het inschrijfformulier invullen en verzenden. Daarnaast zijn hier ook de inschrijf-voorwaarden te vinden. Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bellen: 0348 - 474069 of het contactformulier invullen.