6header


4
3333meditatie-bijeenkomstmandala1

Opstaan in kracht


Leren leven gaat met vallen en opstaan. Zo leren we, met pijn en moeite, met vallen en opstaan, dat buigen beter is dan barsten.
Maar hoe richt je je uit een buiging weer op en voorkom je dat je gebukt blijft gaan.
Waar vind je de innerlijke kracht en het vertrouwen om weer op te krabbelen als je bent gestruikeld en het leven je heeft bezeerd ?
Hoe keer je problemen en tegenslag tot kansen en uitdagingen en sta je steeds weer sterker op ? 

In deze cursus nodig ik je uit om je bewust te worden van de uitdagingen van jouw leven, en om te ontdekken hoe je daar aan kunt groeien.
Zo kan het leven steeds leuker worden en kom jij steeds lekkerder in je vel te zitten.

In de 5 les-bijeenkomsten ( om 14 dagen ) die deze cursus omvat ga je de verbinding met je innerlijke kracht herstellen via meditatie en andere speelse, creatieve, verrassende, helende en uitnodigende bewustwordings-oefeningen. Verbinding is de helende kracht: verbinding met jezelf, verbinding met je opgelopen deuken en barsten en ,niet in het minst ook de verbinding met elkaar.
Laten we samen groeien en leren mét en van elkaar.
Ik hoop dat ook jij er bij bent.

Data: donderdagavond 4 en 18 oktober, 1, 15 en  29 november 2018

Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur

Kosten: 99 euro (inclusief koffie/thee en lesmateriaal)

Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers.

Inschrijven?
U kunt zich inschrijven door bovenaan de pagina op het knopje 'Inschrijven cursus' te drukken. Hier kunt u het inschrijfformulier invullen en verzenden. Daarnaast zijn hier ook de inschrijf-voorwaarden te vinden. Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bellen: 0348 - 474069 of het contactformulier invullen.