6header


4
wombhealingsoulrememberance4431

De Zevensprong


7 poorten, 7 inwijdingen, 7 kansen, 7 mandala’s

Er zijn zeven grote inwijdingen die ieder mens moet doormaken, zeven grote poorten die wij doorgaan in het leven. Het zijn de inwijdingen van de geboorte, van man/vrouw worden, van de eerste liefde, van het huwelijk ( en soms de echtscheiding ), van het ouderschap ( waarbij je b.v. ook je bedrijf, je kunst, project of uitvinding als je “kind” kunt zien ), van wijs worden en van de dood.

Iedere inwijding biedt je de gelegenheid tot verlichting. Als je een inwijding mist, hebben je gezondheid en je emotionele welzijn daarvan te lijden.

Iedere inwijding markeert een breuk met het verleden die je uitnodigt om anders mens te worden, boven je oude zelf uit te stijgen en tot hoger bewustzijn te komen. Vergelijk het met het afwerpen van een oude huid, zoals we dat kennen van de slang.

Er bestaan ook zeven krachtige emoties waarmee wij tijdens onze inwijdingen geconfronteerd kunnen worden en die de aanleiding vormen tot ons beperkende overtuigingen. Ze werden ooit de zeven hoofdzonden genoemd en zelfs gepersonifieerd als demonen.

13 Coin Flip ideas | yin yang art, ying yang, yin yang

In het voltooien van de inwijdingen transformeren we die schadelijke emoties tot de zeven deugden, die ook wel de zeven engelen genoemd werden.

Toorn wordt vrede, hebzucht wordt edelmoedigheid, begeerte wordt zuiverheid, traagheid wordt moed, afgunst wordt mededogen, gulzigheid wordt matigheid, hoogmoed wordt nederigheid.

In zeven mandala’s ( 8 lessen, waarbij de 8e mandala nog een verrassing is ), onderzoeken we deze inwijdingsprocessen en bieden we onszelf de kans om de helende kracht van de voltooiing daarvan te ervaren.

Groei je mee ??

Data: maandagavond 1 november, 6 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 9 mei, 13 juni
( 2021-2022)

Tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur

Kosten: 175 euro

Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.

Inschrijven?
U kunt zich inschrijven door bovenaan de pagina op het knopje 'Inschrijven cursus' te drukken. Hier kunt u het inschrijfformulier invullen en verzenden. Daarnaast zijn hier ook de inschrijf-voorwaarden te vinden. Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bellen: 0348 - 474069 of het contactformulier invullen.