6header


4
zevensprongwombhealing4431

The rite of the womb / Womb healing


wombhealing

The rite of the Womb ( Sjamanistisch baarmoeder ritueel ) is een geweldig mooi geschenk aan jezelf

Vaak dragen we, bewust of onbewust, pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders, of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of we dragen een trauma met ons mee wat ervoor zorgt dat onze vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is echter ook de plek waar vrouwen pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben uit hun leven en uit generaties vrouwen voor hen. De vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt bij zowel vrouwen als mannen. Nu is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag gaan herinneren en voelen wie ze werkelijk is.

Tijdens het baarmoeder ritueel ( 13e Rite van de Inca traditie ) ontvang je de helende energie van de baarmoeder-initiatie om je baarmoeder-energie in balans te brengen. De Rite is een helende ceremonie om jouw vrouwelijke kracht te activeren, zodat je jezelf weer kan neerzetten op deze aarde.

Je maakt contact met de in jouw baarmoeder opgeslagen pijnen die je kunt vrijgeven én met wat je wil manifesteren nader er weer creatie-ruimte is gekomen. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw-zijn. Vanaf het moment dat jij de energie in jouw baarmoeder hebt ontvangen, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder.

Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite ook ontvangen.


Data: dinsdagavond 1 februari óf woensdagavond 2 maart 2022

Tijd: 19.00 uur tot 22.00 uur

Investering in jezelf: 30 euro

Er is per avond plaats voor 6 vrouwen

 

Inschrijven?
U kunt zich inschrijven door bovenaan de pagina op het knopje 'Inschrijven cursus' te drukken. Hier kunt u het inschrijfformulier invullen en verzenden. Daarnaast zijn hier ook de inschrijf-voorwaarden te vinden. Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bellen: 0348 - 474069 of het contactformulier invullen.