logoheader


leeg4 leegleeg

Lomi Lomi massage

DE LOMI LOMI-ERVARING

Lomi lomi is een massagevorm die voortkomt uit de traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden.  De massage weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur en heeft tot doel om jou tot rust te brengen en in je eigen harmonische, natuurlijke ritme terug te laten komen.

In de Hawaiiaanse filosofie is de essentie van het bestaan Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat tot blokkades in de energiestroom leidt. De Lomi-lomi behandeling is een uitnodiging  om de weerstand los te laten en zo de blokkades op te heffen. Na een Lomi-lomi massage voel je je als herboren.

DE MASSAGE

Een Lomi-lomi massage wordt uitgevoerd met een ruime hoeveelheid warme olie. Er wordt veel gewerkt met de onderarmen in lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam.  

De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energie-blokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. De lomi-Lomi massage herstelt zo de levenskracht.

Net als bij veel andere massage-vormen wordt het lymfesysteem geactiveerd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten. Maar een lomi lomi behandeling biedt méér; een lomi-sessie is een helingsritueel dat voor de cliënt op maat wordt gemaakt en elke keer weer anders kan zijn.

ERVAREN ?

Omdat het lichaam tijdens de lomi-lomi als één geheel wordt gemasseerd, is je lichaam grotendeels onbedekt tijdens de massage. Alleen de billen en intieme delen worden afgedekt. De massage vindt daarom ook plaats in een zeer goed verwarmde ruimte.
Na afloop van je Lomi-Lomi ervaring is er tijd om even bij te komen met een kopje thee.

Duur van de massage is 90 minuten.
Kosten zijn 65 euro.
Er is ook een cadeaubon verkrijgbaar voor deze massage.