6header


4
33331

Jaartraining Levenskunst


Levensdans, levensadem, levensweg, levensles, levensmoed, levenskracht, levenslust, levensritme, levensangst, levenswijsheid, levensvorm, levensdroom, levensopdracht, levensdoel.......
Dit wordt een bijzonder jaar. Laat je verrassen door de inhoud van deze jaartraining en door jezelf. Stroop je mouwen op om aan het werk te gaan. Want alleen oefening baart levenskunst !

levenskunst 

Doel                                                                                          
Stevig midden in je eigen leven gaan staan om met passende diepgang uit te gaan leven wat in je leeft.

De weg                                                                                        
Jezelf recht in de ogen leren kijken (ook als het jou niet bevalt wat je dan ziet) om te ontdekken wat zich onder de oppervlakte verborgen houdt.......... om van daaruit je leven te gaan aankijken in al zijn facettenen en jouw plek en jouw manier daarin te vinden.

De werkwijze                                                                                 
Meditaties, muziek, verhalen, een gevarieerd aanbod aan oefeningen ter bewustwording (lichaamswerk en creatief), ontmoeting met jezelf en met elkaar, gezelligheid en humor, allerhande opdrachten om in jouw dagelijks leven mee aan de slag te gaan.  
Bovendien krijgt elke deelnemer onderweg in het traject een individueel consult. Dat kan fijn zijn als je tegen dingen aanloopt en wat extra hulp goed kan gebruiken. Je kunt zelf bepalen wanneer je hieraan behoefte hebt. Dit consult is inbegrepen bij de cursusprijs.

De data                                                                                      
We ontmoeten elkaar 12 keer, om de drie weken.                                                       
dinsdagavond 24 september, 15 oktober, 5 en 26 november en 17 december 2019, 7 en 28 januari, 18 februari, 10 en 31 maart, 21 april en 12 mei 2020.

Tijd                                                                                           
19.30 uur tot 22.00 uur

Kosten                                                                                                             
265 euro ( inclusief lesmateriaal en koffie/thee én een individuele sessie op afspraak )
Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers

Inschrijven?
U kunt zich inschrijven door bovenaan de pagina op het knopje 'Inschrijven cursus' te drukken. Hier kunt u het inschrijfformulier invullen en verzenden. Daarnaast zijn hier ook de inschrijf-voorwaarden te vinden. Als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bellen: 0348 - 474069 of het contactformulier invullen.