logoheader


213

Afspraak maken

Van harte welkom in mijn praktijk.

Of je nu komt ter ontspanning, voor een stukje inspiratie, of voor een intensiever traject op zoek naar inzicht, groei en transformatie …… ik ga graag met je op weg.

Om de samenwerking voor ons allebei prettig te laten verlopen, en misverstanden te voorkomen, is het fijn als je op de hoogte bent van de praktische werkwijze in mijn praktijk.

  1. Een afspraak kun je telefonisch 0348-4740690 of per mail saskia@genezingengroei.info maken. Ook kan je gebruik maken van het contactformulier. Beschikbare data en tijden die ik je voorstel voor een mogelijke afspraak blijven 24 uur beschikbaar voor jou.

  2. Natuurlijk kan er altijd onverwacht iets gebeuren waardoor je de afspraak moet afzeggen of verzetten. Je kunt de afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen tót 24 uur van te voren.

  3. Zeg je de afspraak later dan 24 uur van te voren af, dan breng ik je 50 % van de consultprijs in rekening.

  4. Voor een vergeten afspraak wordt 100 % van de consultprijs in rekening gebracht.

  5. Pinnen is niet mogelijk in mijn praktijk. Afrekenen kan contant, of ter plaatse via mobiel bankieren.  De kosten achteraf overmaken kan ook (al heeft dat niet de voorkeur). De rekening dient dan uiterlijk 7 dagen ná het te betalen consult te zijn voldaan.

  6. Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Heb je nog vragen ? Neem gerust contact met me op.